HTML

Hobbymania, színes és érdekes

Elsősorban kreatív hobby termékek és minden ami kézműves szabadidőelfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Folyamatosan bővülő tartalom technikákról, anyagokról, felhasználási lehetőségekről.

Friss topikok

Mikuláscsizma filc anyagból

2009.11.11. 18:36 hobbymania.hu




Először is tervezzük meg a csizma formáját egy papírlapon és vágjuk ki!

 
 


Rajzoljuk körbe a filc anyagra fektetve.
 
Vágjuk ki a formát úgy, hogy két réteg filc anyagot teszünk egymás alá, így biztosan pont ugyanakkora lesz a csizma két oldala.
Válasszuk ki a hozzá illő színű hímzőfonalat.
Pelenkaöltéssel varrjuk egymáshoz a két réteget.
Jöhet a dekorálás. Találjuk ki, hogy mivel díszítsük a csizmát. Én zöld filcből kivágott fenyővel és fehérből kivágott hóemberrel dekorálom, de tehetünk rá bármi más figurát. Hímezhetünk rá, varrhatunk rá flittereket és gyöngyöket.
Már csak tele kell pakolni meglepikkel és szólni a Mikulásnak, hogy adja át a címzettnek.



 
 

Aki szeretne egy kicsit extravagánsabb csizmát gyártani, nyugodtan ereszze szabadon a fantáziáját és készítsen mondjuk magassarkú, rózsaszín csizmácskát és csoki helyett rúzzsal, harisnyával és egyéb csajos dolgokkal töltse meg!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbymania.blog.hu/api/trackback/id/tr661487872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása