HTML

Hobbymania, színes és érdekes

Elsősorban kreatív hobby termékek és minden ami kézműves szabadidőelfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Folyamatosan bővülő tartalom technikákról, anyagokról, felhasználási lehetőségekről.

Friss topikok

Karácsonyi előkészületek

2009.11.11. 10:53 hobbymania.hu

Az ilyen csúnya, szürke, esős napokon hajlamosak vagyunk azonosulni az időjárással és mi is szürkévé, kicsit talán depresszióssá is válhatunk.
Ne hagyjuk magunkat! Ilyenkor is lehetünk vidámak, pozitívak és kreatívak! Ha van egy kis szabadidőnk, gondoljuk végig, hogyan szervezzük az idei Karácsonyt! Tervezzük meg a menüt, írjunk listát az ajándékokról és a teendőkről! Érdemes már most elkezdeni a saját készítésű ajándékok gyártását, így szép nyugodtan elkészíthetjük a meglepiket. Tegyünk be egy karácsonyi CD-t, igyunk meleg kakaót és töltődjünk fel! Én is ezt fogom tenni! Készítek néhány Mikulás csizmát filc anyagból. Lesz köztük hagyományos és lesz, ami kicsit formabontó...Hamarosan feltöltöm róluk a fotókat és a leírást! 
Addig is szép napot kívánok mindenkinek! 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony mikulás filc anyag

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbymania.blog.hu/api/trackback/id/tr891517481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása